İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Fırıncıyı tabancayla yaralayan kurye, çalışanlar tarafından darbedildi

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Fırıncıyı tabancayla yaralayan kurye, çalışanlar tarafından darbedildi
Paylaş

ADANA’da motosikletli kurye Mertcan I., (26) tartıştığı fırın sahibi Servet K.’yi tabancayla yaraladı. Olayın ardından Mertcan A. fırın çalışanları tarafından dövülürken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Abidin Dino Bulvarı’ndaki bir fırında meydana geldi. ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ ve ‘görevli memura mukavemet’ suçlarından kaydı bulunan motosikletli kurye Mertcan I., fırında çalışan, ismi açıklanmayan başka bir kurye ile tartıştı. Fırın sahibi Servet K. araya girerek tarafları ayırdı. İş yerinden ayrılan Mertcan I., bir süre sonra elinde tabancayla geri dönüp, Servet K.’ye ateş etti. Sol ayak bileği ve sol koltuk altından vurulan Servet K., yaralandı. Saldırının ardından fırın çalışanları kurye Mertcan I.’yı tekme ve yumrukla dakikalarca dövdü. Bu sırada motosikletinin üzerinde olaya tepki gösteren başka bir kurye de darbedilerek motosikletten düştü.

Reklam

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Servet K. ve Mertcan I.’yı çevre hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu arada Mertcan’ın A.’nın darbedildiği anlar, bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.