İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

İki kız kardeş, 4 saat arayla ölü bulundu

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
İki kız kardeş, 4 saat arayla ölü bulundu
Paylaş

KONYA’da Şerife Bedel (30), evlerine yaklaşık 1,5 kilometre mesafedeki sitesinin bahçesinde ölü bulundu. Vücudunda darp ya da yara izine rastlanılmayan Bedel’in kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek. Bedel’in kız kardeşi Gül Bedel (26) de evinde ölü bulundu. Gül Bedel’in hap içerek öldüğü belirlendi.

Olay, saat 10.30 sıralarında, Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi’ndeki sitede meydana geldi. Sitede yaşayanlar, bahçede hareketsiz halde yatan kadını görünce polise haber verdi. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adının Şerife Bedel olduğu belirlenen kadının öldüğü anlaşıldı. Bedel’in, ailesiyle oturduğu evin, yaklaşık 1,5 kilometre mesafedeki Malazgirt Mahallesi Cumba Sokak’ta olduğu belirlendi. Gül Bedel’in cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi’nin morguna götürüldü. Vücudunda darp ya da yara izine rastlanılmayan Bedel’in kesin ölüm nedeni, otopsi sonrası belirlenecek.

Reklam

Bu sırada, Şerife Bedel’in kardeşi Gül Bedel’in de saat 06.30 sıralarında evlerinde ölü olarak bulunduğu öğrenildi. Gül Bedel’in, hap içerek yaşamına son verdiği tespit edildi. Polis, iki kardeşin ölümünü araştırmak için çalışma başlattı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.