İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Niğde’de seçim güvenliği için 1647 kolluk kuvveti görevlendirildi

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Niğde’de seçim güvenliği için 1647 kolluk kuvveti görevlendirildi
Paylaş

NİĞDE (AA) – Niğde'de 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 1647 kolluk kuvvetinin görevlendirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Cahit Çelik başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Resul Özdemir, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, kaymakamlar ve ilgili kurumların amirleri katıldı.

Reklam

Toplantıda, seçim günü ve öncesi alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Çelik, seçim günü il genelinde 1002 emniyet ve 645 jandarma personelinin görevlendirildiği bildirildi.

İlgili Haberler

Seçimlerin kente ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Çelik, şunları kaydetti:

“Yüksek Seçim Kurulunun kararları ve genelgeleri çerçevesinde seçim günü sandıkların güvenli bir şekilde okullara ulaştırılması, oy verme işleminin zamanında başlaması, seçim sona erdiğinde sandıkların yine güvenli bir şekilde il ve ilçe seçim kurullarına ulaştırılması için gerekli planlamalar ve hazırlıklar yapıldı. Vali Yardımcımız başkanlığında ilgili kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak ve seçimin güvenliği için Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde Seçim Güvenliği İl Koordinasyon Merkezi oluşturuldu.”

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.