İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kumsmall AVM 20 Ülkeden İş İnsanlarını Kayseri’de Buluşturuyor

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kumsmall AVM 20 Ülkeden İş İnsanlarını Kayseri’de Buluşturuyor
Paylaş

KAYSERİ, (BGC) – Dünya Yatırımcı ve Sanayici İş Adamları Derneği (DUYSİAD) Uluslararası iş insanlarını Kumsmall AVM’de buluşturdu.

Kumsmall AVM’de yaklaşık 20 farklı ülkeden iş insanları, Kayserili iş insanlarıyla bir araya geldi. DUYSİAD Genel Başkanı Ahmet Kızılöz ‘’İş dünyasının önemli dinamik illerinden biri olan ve üretimde Türkiye’ye büyük ölçekte katma değer katan Kayseri bizler için çok önemli bir kent. Türkiye’nin ve Kayseri’nin en büyük AVM’lerinden biri olan Kumsmall AVM’ye Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yunus Tarla Bey’in davetiyle dünyanın ve Türkiye’nin birçok noktasında başarılı çalışmalara imza atan iş insanlarıyla birlikte Kayseri’deyiz .” dedi.

Reklam

Kayseri’nin Türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkı sunduğunu belirten DUYSİAD Genel Başkanı Kızılöz, “Kayserili işadamlarının hükümetimizden beklentileri de elbette ki vardır. Başta birinci derecede teşvik alan iller arasında yer alması isteniyor. Sonra hızlı tren güzergâhı ağına Kayseri’nin de eklenmesi Kayserilileri mutlu edecektir. Orta ölçekli Kobilerin gelişimi için İnegöl modeli düzenli lojistik alanları gerekmektedir. Kayseri sanayisinin ihracatta Türkiye’ye katkı payı daha fazla nasıl olabilir diye sürekli araştırma ve bağlantılar kurulmaktadır” ifadelerini kullandı.

AVM Başkanı Yunus Tarla da, Kayseri’ye 20 farklı ülkeden gelen yabancı iş insanları ile 12 Aralık Pazar saat 13:30’da Ommer Otel’de bir araya geleceklerini belirterek, Kayserili ve yabancı işadamları ile bire bir görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.