İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

SEMT PAZARINDA GÜNCEL FİYATLAR

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
SEMT PAZARINDA GÜNCEL FİYATLAR
Paylaş

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Kayseri’de mutfak alışverişi için vatandaşlar mahalle aralarında kurulan semt pazarlarının yolunu tutuyor. Sebze ve meyve fiyatları ise alım gücüne bağlı olarak satıcı ve tüketicinin memnuniyetini etkiliyor.

Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarında bu haftanın sebze ve meyve fiyatlarını sizler için derledik. Pazar tezgahlarında mevsimsel olarak bazı sebze ve meyve fiyatlarında düşüş görülürken bazılarında da fiyat artışları görüldü. Önceki haftalara göre fiyatı sabit kalan ürünler de var.

Reklam

Geçen haftaya göre pazar esnafı etiketlerinde fiyatı yükselen ürünler şunlar: Patlıcan 12,5 liradan 15 liraya, sivri biber 16 liradan 17,5 liraya, salatalık 6,5 liradan 10 liraya, kapya biber 15 liradan 17,5 liraya, üzüm 10 liradan 15 liraya, bamya 15 liradan 40 liraya yükseldi.

Fiyatı geçen haftaya göre düşen sebze ve meyveler şunlar: Limon 25 liradan 17 liraya, muz 26 liradan 25 liraya, sarımsak 30 liradan 20 liraya, soğan 8,5 liradan 6,5 liraya, patates 8,5 liradan 7 liraya geriledi.

İlgili Haberler

Tezgahlarda fiyatı değişmeyen ürünler ise şu şekilde: Şeftali 15 liradan, mandalina 10 liradan, kelek 6 liradan, çilek 17,5 liradan, havuç 7 liradan, mantar 30 liradan, maydanoz (3 bağ) 10 liradan, kavun 10 liradan, yeşil soğan 5 liradan, dereotu (3bağ) 10 liradan, karpuz tane fiyatı 15 liradan, dolmalık biber 20 liradan, beyaz lahana 15 liradan, kabak 10 liradan, elma 10 liradan, salçalık domates 5 liradan, yeşil fasulye 20 liradan satılıyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kocasinan / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.