İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Kayseri’de Çocuk Şube ekipleri 301 iş yerini denetledi

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayseri’de Çocuk Şube ekipleri 301 iş yerini denetledi
Paylaş

Kayseri’de polis ekipleri bir ayda çocukların korunmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarda bin 663 kişi ve 60 araç sorgularken, 134 park ve 301 iş yerini denetlendi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 Mayıs ve 8 Mayıs tarihleri arasında okul ve çevrelerinde yapılan çalışmalar neticesinde; 18 yaşından küçük şahıslara sigara sattığı tespit edilen 4 işyerine Sağlık için tehlikeli madde yemini suçundan, 1 araca ehliyetsiz araç kullanmaktan, yüksek ses ile müzik yayını yapmak ve dur ihtarına uymamaktan, 1 iş yerine tek dal sigara satışı yapmaktan, 7 şahsa Kabahatler Kanununun 32. maddesi gereği işlem yapıldı.

Reklam

Öte yandan yapılan denetimlerde 1163 Şahıs ve 60 Araç sorgulandı. 134 Park ve 301 İşyeri denetlenirken, 4 işyerinde yapılan aramalarda 544 paket doldurulmuş tütün, 600 adet boş makaron ve 45 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.