İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

BAKAN AKAR VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VATANDAŞLA PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
BAKAN AKAR VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VATANDAŞLA PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Paylaş

KAYSERİ (1HA)- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Mithatpaşa Kosova Parkı’nda Piknik Etkinliği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kocasinan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesinde Kosova Parkı’nda Piknik Etkinliği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çeşitli ikramların sunulduğu etkinlikte vatandaşın ilgisi ve katılımı da oldukça yoğundu.

Reklam

PİKNİK ETKİNLİĞİNE TOGG İLE GELDİLER

Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, etkinliğe Türkiye’nin yerli ve milli otomobil markası TOGG ile geldiler. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da etkinlikte Kayserililere hitap ederek, terörle mücadele, savunma sanayi ve deprem afetinin ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlgili Haberler

Bakan Akar, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Bu dostlarımızın sevineceği, düşmanlarımızın korkacağı bir yürüyüştür. Durmak yok, hep beraber yola devam. 85 milyon biriz, beraberiz. Biz bu milletin mensubu olmaktan dolayı, Kayserili olmaktan dolayı gurur ve şeref duyuyoruz. Biz milletimizin, hemşehrilerimizin ferasetine güveniyoruz. Sağ olun, var olsun. Sizleri seviyoruz, sizlere güveniyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen piknik etkinliğinde konuşan Başkan Büyükkılıç, “Sayın Bakanımıza bizleri yalnız bırakmayıp, buraya teşrif ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi. Kayserililere ‘iyi ki varsınız’ diyen Büyükkılıç, “Sizler iyi ki varsınız, sağ olun, var olun, Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi bizlere sahip çıkan, bizleri yalnız bırakmayan, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine, inancına bağlı hemşehrilerim hepinize sevgiler, saygılar sunuyor, Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Reklam

Büyükşehir Belediyesi bando takımı ve çeşitli organizasyonlar ile ikramların yapıldığı piknik etkinliğinde, Başkan Büyükkılıç ile buluşan Erzurumlu Tahsin Dadaş isimli halk müziği sanatçısı da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özel hazırladığı ‘Ben gönlümü Erdoğan’a bağlarım’ isimli şarkıyı seslendirdi.

Özellikle gençler olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, Kayserililerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kocasinan / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.