İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus’ta yeni gençlik merkezi açacak

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus’ta yeni gençlik merkezi açacak
Paylaş

ANKARA (AA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni gençlik merkezi “Genç Akademi Ulus”u gelecek ay sonunda hizmete açmayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ulus Meydanı'na yürüme mesafesindeki BAKOM binasında başlatılan kapsamlı yenileme ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Reklam

Çalışmaların gelecek ay sonuna kadar tamamlanarak, buranın “Genç Akademi Ulus” adı altında gençlik merkezi olarak hizmete alınması hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, “Genç Akademi Kafe Sıhhiye'den sonra şimdi de 1500 metrekarelik Genç Akademi Ulus projesi için düğmeye bastık. Sergi alanı, kafeterya, müzik stüdyosu, çok amaçlı etkinlik alanı, bireysel ve ortak çalışma alanları, sanat ve atölye adası gibi pek çok özelliğe sahip olan merkezimiz Başkentlilerin yeni adresi olacak.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Merkezdeki özel çalışma bölümlerinde öğrencilerin okul dersleri ile ilgili kitap ve kaynak bulmalarına da imkan sağlanacak.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.