‘Bana Ellerini Ver' Tiyatro Oyunu Sahnelendi
Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından düzenlenen ve kadına yönelik şiddet temalı 'Bana Ellerini Ver' tiyatro oyunu Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda oynandı.
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından düzenlenen ve kadına yönelik şiddet temalı 'Bana Ellerini Ver' tiyatro oyunu Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda oynandı. Tiyatro gösterisine Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.
Oynanan tiyatro oyunu hakkında konuşan Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, “Biz burada bu akşam binlerce kadının çığlığı olacağız. Oynanacak oyunumuzun özelliği maalesef gerçek hayattan alınmış olması bir drama monolog şeklinde olacak. İlk yönetmenlik deneyimim olacak oyunlarımızın hepsi dernek oyuncularımız hepsi ilk defa bu konuda sahne alacaklar. 25 Kasımda farkındalığı artıracak böyle bir çalışma yapmak istedik” dedi.





