İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Yaz gelinleri Helen modelleri tercih etti: sıra kış gelinlerinde

Yaz sezonu 2024’te sezon geçen seneye oranla daha sakin geçti. Yaz gelinleri en çok Helen model gelinlik tercih ederken kış gelinleri için de hazırlıklar başladı. Gelinlikler ise 15 bin lira ve 80 bin lira civarında değişkenlik gösterirken saç ve makyaj maliyetleri ise 5 bin liradan başlıyor.

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Yaz gelinleri Helen modelleri tercih etti: sıra kış gelinlerinde
Paylaş

Kayseri’de yaz sezonu gelinliklerde geçen seneye göre sakin geçti. 2024 gelinleri en sık tercih ettiği Helen modellerine ise 15 bin liradan başlayıp 80 bin liraya kadar yükselen maliyetlerle sahip oldu. Saçlarda ise bu yaz yine topuz ve doğal dalgalı modeller tercih edildi.

‘2025 KOLEKSİYONU HAZIRLIKLARI BAŞLADI’

Reklam

İşletmenin Sosyal Medya İçerik Üreticisi Cansel Bilgiç, yaz gelinlerinin en çok Helen model tercih ettiğini belirtti. Kış sezonun yaz sezonuna göre daha sakin geçtiğini de söyleyen Bilgiç, “Bu yaz geçen yazlara göre biraz daha durgunduk. Ekonomi tabii ki gelinlik sektörünü de etkiliyor. Onun dışında düğünler, kına geceleri bu sene geçen sezona göre daha azdı. Nikah düğünleri daha çok tercih edildi. Her zaman olduğu gibi Helen tabii ki bu sene de vazgeçilmezler arasındaydı. Balık, Dubai taşlılar, Prenses modeller bu sene de revaçtaydı. Bizim için yaz sezonu düğün sezonu demek aynı zamanda. Tabii ki kışın daha az, yazın daha fazla işlerimiz oluyor. Şu anda 2025 koleksiyonumuzu hazırlıyoruz. Çeşitliliğimiz fazla, ortalama fiyat vermem de gerekirse 15 bin liradan başlıyor 80 bin lira civarına kadar da yükseliyor. Bir ara gelinlik denemelerinde sınır getirilmesi konuşuluyordu bu durum bizde geçerli değil, gelinlerimiz buradan mutlu ayrılana kadar biz onlara yardımcı olmaktan çok memnunuz. Burada çalışanlarımızın sıkıntıları da; buraya gelinle beraber geldiklerinde akıllarını karıştırıyorlar. Biz onlara en güzel şekilde en yakışan gelinlikle yardımcı olmaya çalışıyoruz ama yanımda gelen misafirler akıl karıştırıcı gelinlerimizi yoruyorlar” diye konuştu.


‘KIŞIN AĞIRLIKLI OLARAK NİŞAN OLUYOR’

İlgili Haberler

Yaz aylarında sıcak havalara karşın topuz model tercih edilmesi gerektiğini ve kış sezonunda düğünden çok nişan yapıldığını söyleyen İşletme Sahibi Nimet Özdemir, “Gelinlerimiz kına gecelerinde kabarık, gösterişli maşalar ve topuzlar tercih ediyor. Düğünde ise daha temiz topuz ve daha doğal dalgalar tercih ediyorlar.Azalma yok tam tersi artma var evlilik konusunda. Sıcak havalarda ense topuzu tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. Ense kısmı açıkta kalacağı için daha rahat edecekler. Kış sezonumuz tabii ki de yaz sezonumuza göre daha sakin geçiyor. Gelinlerimiz kışın evliliği tercih etmiyor, kışın ağırlıklı olarak nişan ve davetler oluyor. Karşılaştığım zorluklar ise gelinlerin saç model konusunda kararsız kalmaları ve saç tiplerine ve yüz proporsiyonlarına uygun modeller seçmemeler; Bizler kişinin yüz tipine uygun modeller tavsiye ediyoruz. Fiyatlarımız 5 bin liradan başlıyor. Açık saç ve tesettüre göre de değişkenlik gösteriyor. Kataloglar eskisi gibi yok. Gelinlerimiz sosyal medyalardan takip edip, modelleri sosyal medya üzerinden görüp geliyorlar” şeklinde konuştu.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.