İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kayseri'de sobadan sızan gazdan zehirlenen 2 kardeş öldü

KAYSERİ'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Bünyamin (11) ile kardeşi Nurullah Polat (14) hayatını kaybetti.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayseri'de sobadan sızan gazdan zehirlenen 2 kardeş öldü
Paylaş

KAYSERİ'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Bünyamin (11) ile kardeşi Nurullah Polat (14) hayatını kaybetti, anne ve diğer 2 çocuğu tedavi altına alındı.

Olay, saat 09:00 sıralarında Kocasinan ilçesi Yenidoğan Mahallesi Alınteri Caddesi’ndeki müstakil evde meydana geldi. N. Polat ve çocuklarından haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edilen anne N. ile çocukları Nurullah, Bünyamin Polat ve diğer 2 çocuğu Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan çocuklardan Bünyamin ile Nurullah Polat, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Reklam

Yaralıların tedavisi sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kocasinan / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.