İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Ekrem İmamoğlu, “Hodri meydan, zulüm yapmayın hep beraber milletin huzuruna gidelim”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ön seçim süreci kapsamında Kayseri’de vatandaşlara seslendi. İmamoğlu burada yaptığı konuşmada, “İtibarlarını yerle bir etmeye çalıştığınız, malına çökmeye çalıştığınız benim arkadaşlarım en ufak bir hukuksuzluğa karışmışsa gelin bütün dosyalarını açın; kaçan yok. Size hodri meydan diyorum.

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Ekrem İmamoğlu, “Hodri meydan, zulüm yapmayın hep beraber milletin huzuruna gidelim”
Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ön seçim süreci kapsamında Kayseri’de vatandaşlara seslendi. İmamoğlu burada yaptığı konuşmada, “İtibarlarını yerle bir etmeye çalıştığınız, malına çökmeye çalıştığınız benim arkadaşlarım en ufak bir hukuksuzluğa karışmışsa gelin bütün dosyalarını açın; kaçan yok. Size hodri meydan diyorum. Elinizde ne varsa ortaya dökün. Milletimize hesap vermekte de sınır tanımam, bir derdiniz varsa buradayım. Zulüm yapmayın hep beraber milletin huzuruna gidelim” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin 23 Mart günü yapılacak ön seçim çalışmaları kapsamında İzmir’den sonra Kayseri’ye geldi. İmamoğlu Erciyes Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmada, “Benim arkamda on milyonlarca milletimiz var, beni korkutamazlar. Haktan ve hukuktan nasibini almamışların hiçbir saldırısından korkmadım, korkmuyorum, korkmayacağım. Yürüdüğüm bu yolda; önce yüce Allah’a sonra milletime güveniyorum. Kumpaslarla, kirli tezgahlarla kurdukları oyunları başlarına yıkacağız. Millet haklının yanındadır. İtibarlarını yerle bir etmeye çalıştığınız, malına çökmeye çalıştığınız benim arkadaşlarım en ufak bir hukuksuzluğa karışmışsa gelin bütün dosyalarını açın; kaçan yok. Size hodri meydan diyorum. Elinizde ne varsa ortaya dökün. Savcılarınız sorsun benim arkadaşlarım yanıtlasın; hangi dönem kamu, millet korunmuş, milletin kaynakları çar çur edilmiş diye. Bunların cesareti yok, mertsen bu meydan okumaya yanıt verirsin diyorum. Hakkı hukuku savunmakta sınır tanımam. Milletimize hesap vermekte de sınır tanımam, bir derdiniz varsa buradayım. Zulüm yapmayın hep beraber milletin huzuruna gidelim. Amaçlarını biliyorum, İstanbul’a, Türkiye’ye hizmet etmeyelim istiyorlar. İmamoğlu olmadan seçime girmek istiyorlar” ifadelerini kullandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.