İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Midesinde 100 kapsül uyuşturucu ile yakalanan şahsa 12 yıl hapis cezası

Midesinde içerisinde uyuşturucu bulunan 100 kapsül ile yakalanan yabancı uyruklu şahıs 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Midesinde 100 kapsül uyuşturucu ile yakalanan şahsa 12 yıl hapis cezası
Paylaş

Midesinde içerisinde uyuşturucu bulunan 100 kapsül ile yakalanan yabancı uyruklu şahıs 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay 3 Mayıs 2024 tarihinde meydana geldi. Yolcu otobüsü ile Nevşehir’e gitmek için yola çıkan yabancı uyruklu A.H., polis ekipleri tarafından Kayseri il sınırlarında durdurularak gözaltına alındı. Çekilen röntgen sonucu şahsın midesinden 100 kapsül içinde uyuşturucu madde olduğu anlaşıldı. Yabancı uyruklu şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sanık hakkında, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan dava açıldı. Bugün görülen karar duruşmasına tutuklu sanık A.H. ve avukatı katıldı. Sanık ifadesinde, “Ben polis ekiplerine her şeyi anlattım. Yardımcı oldum. Ben Türkiye’de kimseyi tanımıyorum. Bu yaşıma kadar uyuşturucu görmedim ve asla kullanmadım. Borçlarım vardı, tehdit ettiler. Türk Milletinden özür dilerim. Affınıza sığınıyorum. Annem ve çocuklarım zor durumda” dedi. Mahkeme heyeti sanık A.H.’ye 12 yıl 6 ay hapis cezası vererek tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.