Tokgöz, “6 saatte 20’nin üzerinde konut satışı oldu”
Tokgöz Grup tarafından Kayseradar medya sponsorluğunda gerçekleştirilen Kayseri’nin ilk konut ve yapı fuarında konuşan Tokgöz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tokgöz, “6 saatte 20’nin üzerinde konut satışı oldu. Birçok müteahhitlerimiz faizsiz kredi imkanı sağladı.
Uzun vade ile alınabilecek konut, villa, proje sundular. Fuarın düzeni, nizamı kusursuz oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradaki amacımız yüz yüze görüşme sağlamak. Kayseri ticareti bilen bir şehir. Satıcı da alıcı da imkanlarını sundu ve birçok kişi de ortak paydada anlaştı” dedi.
Tokgöz Grup tarafından 3-6 Temmuz tarihleri arasında Kayseradar medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Kayseri’nin ilk konut ve yapı fuarı, bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı. Tokgöz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tokgöz, 6 saatte 20’nin üzerinde konut satışı gerçekleştiğini söyleyerek, “Konut ve yapı fuarı şehrimize hayırlı olsun. Bugüne kadar yapılmamış olması da ilgi çekici. İnşaat sektörünün hareketlenmesini istedik, birçok insan ev almak için, evini yenilemek için birikimiyle bekliyordu. 6 saatte 20’nin üzerinde konut satışı oldu. Birçok müteahhitlerimiz faizsiz kredi imkanı sağladı. Uzun vade ile alınabilecek konut, villa, proje sundular. Fuarın düzeni, nizamı kusursuz oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradaki amacımız yüz yüze görüşme sağlamak. Kayseri ticareti bilen bir şehir. Satıcı da alıcı da imkanlarını sundu ve birçok kişi de ortak paydada anlaştı” şeklinde konuştu.





