İnoBusiness programının konuğu Lütfi Çarşıbaşı oldu
İnoBusiness programının konuğu olan Çarşıbaşı Gıda Genel Müdürü ve Mimarsinan Organize Sanayi Başkan adayı Lütfi Çarşıbaşı; “Arkadaşlara verebileceğim tavsiye, öncelikle sabır, daha önce de söyledim. Bu noktada azimli bir şekilde çalışmayı devam ettirmek, sonuca ulaşmak için gerçekten önemli. Burada bir gününü diğer günüyle kıyaslamak gerekiyor” dedi.
İnoBusiness programının konuğu olan Çarşıbaşı Gıda Genel Müdürü ve Mimarsinan Organize Sanayi Başkan adayı Lütfi Çarşıbaşı; “Arkadaşlara verebileceğim tavsiye, öncelikle sabır, daha önce de söyledim. Bu noktada azimli bir şekilde çalışmayı devam ettirmek, sonuca ulaşmak için gerçekten önemli. Burada bir gününü diğer günüyle kıyaslamak gerekiyor” dedi.
İnovder Erciyes Konferans Salonunda düzenlenen İnoBusiness programının konuğu Çarşıbaşı Gıda Genel Müdürü ve Mimarsinan Organize Sanayi Başkan adayı Lütfi Çarşıbaşı oldu. Programın moderatörlüğünü İnovder Ar-Ge Komisyon Başkanı Emre Ilgın üstlenirken, iş dünyasına yönelik karşılıklı bilgi alışverişi ve çeşitli sorunlar ve çözümleri konuşuldu.
İş insanı Lütfi Çarşıbaşı’yı misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnovder Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Esat Talo; ”Süreçle alakalı gıda sektöründeki değerlendirmeleri, iş hayatındaki kazanımları, karşılaşmış olduğu problemler ve çözüm önerileriyle bilgilendirmelerini, yaşanmışlıklarını bizlerle paylaştılar. Bizler için kıymetli bir sohbetti. Teşekkür ederim. Elbette kendisiyle olan teşviki mesaimiz çok öncelerine dayanıyor. Fakat programımızın hazırlanmasında emeği geçen ve bu noktada organizasyon içerisinde yer alan, ben öncelikli olarak ARGE Komisyon Başkanımız Emre Bey'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Genç iş insanlarına tavsiyelerde bulunan Çarşıbaşı Gıda Genel Müdürü ve Mimarsinan Organize Sanayi Başkan adayı Lütfi Çarşıbaşı, “Arkadaşlara verebileceğim tavsiye, öncelikle sabır, daha önce de söyledim. Bu noktada azimli bir şekilde çalışmayı devam ettirmek, sonuca ulaşmak için gerçekten önemli. Burada bir gününü diğer günüyle kıyaslamak gerekiyor. Yani "Dün ben ne yapmıştım? Bugün ne yaptım?" Yani her gün bir tuğlayı üstüne koyup bir binayı inşa ediyormuş gibi çıkmayı düşünmek gerekiyor. Ben temeldeydim, duvarın neresindeyim? Bu bakış açısıyla; her gün önümüzde hayali bir duvar olup her gün bir tuğla, iki tuğla, üç tuğlayı koyaraktan çıkmayı hedefleyip o tuğlaların sayısınca yaptığın işlerin kendi deneyimin olaraktan düşünmek gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler
Programın sonunda İnovder yönetimi tarafından iş insanı Lütfi Çarşıbaşı’na plaket takdim edildi.





