İçeriğe geç
17 Ekim 2026, Cumartesi

Bakan Memişoğlu: Sağlık hizmetleri ile ilgili eksiklerimizi tamamlayacağız

SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "Kilis'te eski hastane binamızı ek hastane olarak hizmete sunacağız. Sağlık hizmetleri ile ilgili eksiklerimizi de inşallah kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Bakan Memişoğlu: Sağlık hizmetleri ile ilgili eksiklerimizi tamamlayacağız
Paylaş

SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "Kilis'te eski hastane binamızı ek hastane olarak hizmete sunacağız. Sağlık hizmetleri ile ilgili eksiklerimizi de inşallah kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kilis'e gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, ilk olarak valiliği ziyaret edip, kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Valilikte sağlık yöneticileri ile toplantı yapıp, daha sonra esnafı ziyaret eden Memişoğlu, Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Memişoğlu, "Kilis'te sağlık konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Tabii depremi de yaşamış bir şehir burası. Aynı zamanda Kilis, 2011 yılından beri Suriye'deki karışıklıktan çok etkilenen bir şehir ve misafirperverlik örneği sergiledi. Maalesef 6 Şubat depremlerinden de etkilenen bir şehrimiz. Ama bütün yaraları sarmışlar. Tabii Kilis'te depremin sağlık eksikliklerini tamamlamış durumdayız. Kısa sürede inşallah Kilis'te eski hastane binamızı ek hastane olarak hizmete sunacağız. Sağlık hizmetleri ile ilgili eksiklerimizi de inşallah kısa sürede tamamlayacağız" diye konuştu.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Kayseri haberlerini Google Haberler'de takip edin

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tüm Kayseri haberleri →

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.