İçeriğe geç
17 Ekim 2026, Cumartesi

Türkiye Diyanet Vakfı, Konya'da 4 bin 25 kurban hissesinin etini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Konya'da 4 bin 25 kurban hissesinin etini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Türkiye Diyanet Vakfı, Konya'da 4 bin 25 kurban hissesinin etini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak
Paylaş

Vakfa bağışlanan kurbanların kesimi, TDV Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Muammer Altınışık ve beraberindekilerin gözetiminde, kentteki bir entegre tesiste tekbirler ve dualarla yapıldı.

TDV yetkilisi Mustafa Eşer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yurt içi kurban kesim faaliyeti kapsamında vekaletlerini veren vatandaşların kurbanlarını entegre tesiste kestiklerini söyledi.

Reklam

Yurt içinde 6 ildeki 8 kesim noktasında faaliyetlerini sürdürdüklerini anlatan Eşer, "Vekaletler arasında Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın da iki kurbanı var, onlar da burada kesiliyor. Kurban etleri, kemikten ayrıldıktan sonra şoklanarak 5 ve 10 kiloluk paketlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak." diye konuştu.

Eşer, vakıf tarafından Konya'da 4 bin 25 kurban hissesinin etinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını kaydetti.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Kayseri haberlerini Google Haberler'de takip edin

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tüm Kayseri haberleri →

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.