İçeriğe geç
17 Ekim 2026, Cumartesi

AK Parti’den Kazım Yücel’e tepki: “Özel mülk üzerinden belediyeyi hedef almak provokasyondur”

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel’in Oymaağaç Mahallesi’ndeki açıklamalarını sert sözlerle eleştirerek, söz konusu alanın özel mülk olduğunu ve belediyenin hizmet yetkisi bulunmadığını vurguladı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
AK Parti’den Kazım Yücel’e tepki: “Özel mülk üzerinden belediyeyi hedef almak provokasyondur”
Paylaş

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel’in Oymaağaç Mahallesi’nde yaptığı açıklamalar ile ilgili yapılan açıklamada , “İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel’in Oymaağaç Mahallesi’nde yaptığı açıklamalar, ne iyi niyetlidir ne de gerçeği yansıtmaktadır. Söz konusu alan özel mülktür. Yani belediyenin burada yol, park, altyapı veya herhangi bir kamu hizmeti yapma yetkisi de, sorumluluğu da yoktur. Bunu bilmesine rağmen çıkıp “hizmet yapılmıyor” algısı oluşturmak, ya konuyu bilmemekten ya da bilerek insanları yanıltmaktan başka bir şey değildir. Belediyeler kamuya ait alanlarda hizmet üretir. Bir vatandaşın tapulu arazisine belediye müdahale edemez.
Eğer Kazım Yücel bunun aksini iddia ediyorsa, açıkça söylüyoruz: Ya hukuku bilmiyor ya da bile bile yalan söylüyor.
Özel mülk üzerinden belediyeye saldırmak, halkı galeyana getirmek ve siyasi rant devşirmeye çalışmak düpedüz provokasyondur.
Kayseri halkı kimin hizmetle, kimin yalanla konuştuğunu çok iyi biliyor” ifadelerine yer verildi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Kayseri haberlerini Google Haberler'de takip edin

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tüm Kayseri haberleri →

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.