Kılıçdaroğlu: Özgür Bey’e yeni görevi hayırlı olsun
CHP’de kurultay davası sonrası yaşanan gelişmeler sürerken, mahkeme kararıyla yeniden CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanlığına seçilen Özgür Özel’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
CHP Genel Merkezi’nde bugün yapılan kapalı grup toplantısında 96 milletvekili oy kullandı, 15 milletvekili ise mazeret bildirdi. Yapılan seçimde Özgür Özel, 95 milletvekilinin oyunu alarak CHP Grup Başkanı seçildi.
Evinden ayrılırken gazetecilere konuşan Kılıçdaroğlu, ‘’Özgür Bey’in yeni görevi hayırlı olsun. Benimle görüşeceğini ifade etmişti ancak şu ana kadar bir görüşme gerçekleşmedi. Umarım bugün ya da önümüzdeki günlerde görüşürüz. Kendisi, arkadaşlarıyla görüştükten sonra beni arayacağını söylemişti’’ dedi.
CHP’nin köklü bir parti olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, partinin kuruluş değerlerine dönmesi gerektiğini ifade etti. Son dönemde CHP’ye yönelik ahlaki eleştirilerin arttığını savunan Kılıçdaroğlu ‘’ CHP ahlaki değerlerini korumak zorundadır. Partimizi kuruluşundaki kodlara yeniden kavuşturacağız ifadelerini kullandı. Parti içindeki dilin önemine de dikkat çeken Kılıçdaroğlu, ‘’Bu partiyi kendi içinde bölecek bir dil kullanılmamalı. Köklerimize ve ahlakımıza sahip çıkmamız gerekiyor’’ şeklinde konuştu.
Kayseri haberlerini Google Haberler'de takip edin





