İçeriğe geç
13 Ekim 2026, Salı

Kocasinan’ın ekimini ve hasadını yaptığı aspir yağı, vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın bizzat ekimini ve hasadını yaptığı aspir bitkisinden elde edilen doğal aspir yağı, Kocasinan bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu hizmetin Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini belirterek, ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Dost Eli Projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş imkanı sunan ve paranın geçmediği Dost Market’te raflarda yerini alan aspir yağlarının hediye olarak dağıtıldığını söyledi. İhtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanlarında olduklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Geçtiğimiz yıl toprakla buluşturup, ardından hasat ettiğimiz aspir bitkisi, yağ olarak üretilip paketlendikten sonra vatandaşlarımız, evlerinin yağ ihtiyacını karşılayabilmektedir.

Bu çalışmamız, her alanda olduğu gibi bu alanda da ‘Kendi kendine yetebilen belediye’ olmanın bir örneğidir. Kendi yetiştirdiğimiz ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar, şehrimizden tüm Türkiye’ye örnek olabilecek niteliktedir.

Reklam

Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz projelerin yanı sıra bundan sonra da yeni projelerimizle Kocasinan’ımıza farklılık katmaya devam edeceğiz. Özellikle bölgemizde yaptığımız tespitlerle, ihtiyaç sahibi ailelerimize market ve mağazamızda alışveriş imkanı sunuyoruz. Her aileye belirli zaman dilimlerinde tanımlanan puanlarla bir aylık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için alışveriş yapma fırsatı sunuyoruz.

İlçemizde yaşayan herkesin ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara destek olmayı hedefliyoruz. Amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin şefkat elini uzatarak onların gereksinimlerini karşılamaktır. Şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönüllerine dokunan hizmetler üretmeyi ve Kocasinan’da her hanenin mutlu olmasını sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Öte yandan Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Dost Market ve mağazada, gelir durumlarına göre A ve B grubu olarak sınıflandırılan aileler, “Dost Eli” kartlarına yüklenen puanlarla evlerinin her türlü ihtiyacını karşılayabiliyor. Aileler, gıdadan temizlik malzemelerine, kıyafetten ev eşyasına kadar her ürünü market ve mağaza konforunda ücretsiz olarak temin edebiliyor.

Haber:

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.